עוגיות חמאת בוטנים מומלחים

עוגיות חמאת בוטנים מומלחים

עשירים ולעיסים, לעולם לא תנחשו שעוגיות חמאת בוטנים טובות בצורה שערורייתיות עשויות מחמישה מרכיבים בלבד.

 

עשירים, לעיסים ומנופחים במלח ים, לעולם לא תנחשו שעוגיות חמאת הבוטנים הטובות בצורה המקוממת והמעודנת של Ovenly מיוצרות רק עם חמישה מרכיבים – ושהן באופן טבעי ללא גלוטן וללא חלב. כמי שאפה הרבה עוגיות, אני באמת לא יודע איך הקסם קורה, אבל איכשהו השילוב של חמאת בוטנים, ביצים, סוכר חום ווניל מתבשל לעוגיות נפוחות שטעמם כמו פנים של כוס חמאת הבוטנים של ריס.

 

מה תצטרך כדי להכין את העוגיות

לקבלת התוצאות הטובות ביותר, השתמש בחמאת בוטנים מסחרית חלקה וקרמית, כמו סקיפי. (אני לא ממליץ על חמאת בוטנים טבעית או שמנמנה.)

 

הוראות שלב אחר שלב

כדי להתחיל, שלבו את הסוכר החום בהיר, הביצים והווניל בקערה גדולה.

 

להקציף עד לאיחוד טוב.

 

מוסיפים את חמאת הבוטנים. מערבבים עם מרית גומי עד לאיחוד טוב והבצק סמיך מאוד.

 

ייקח בערך 3 דקות לערבב כדי להגיע לעקביות הנכונה (הוא נהיה סמיך יותר כשאתה ממשיך לבחוש).

 

בעזרת סקופ עוגיות מס '20 (3 כפות), שופכים את הבצק לתלוליות על ניירות האפייה המוכנים. (אם אין לכם סקופ עוגיות נכון, צרו את הבצק לכדורים ביד; הם צריכים להיות בגודל של כדורי גולף נדיבים.)

 

אם לעיתים קרובות אתה מוצא את עצמך מכין עוגיות, ייתכן שתרצה להשקיע בכמה סקופי בצק עוגיות. שימוש בכף בהחלט יעבוד בסדר גמור, אך היתרון בשימוש בכף עוגיות הוא בכך שהוא הופך כל כדור בצק לאותה צורה וגודל בדיוק כך שהעוגיות אופות באופן שווה.

 

מפזרים מעט את כדורי הבצק במלח הים. החלק את ניירות האפייה למקפיא למשך 15 דקות, או למקרר למשך 45 דקות לפחות.

 

אופים את העוגיות במשך 18 עד 20 דקות, עד להזהבה קלה וסדוקות מלמעלה. נותנים להתקרר על התבנית למשך כחמש דקות, ואז מעבירים להתקררות לחלוטין.

 

העוגיות ישמרו בכלי אטום בטמפרטורת החדר למשך מספר ימים.

 

רכיבים

 

1-3 / 4 כוסות סוכר חום בהיר

2 ביצים גדולות

1/2 כפית תמצית וניל

1-3 / 4 כוסות חמאת בוטנים שמנת, רצוי סקיפי

מלח ים גרוס, לפיזור

 

שף פרטי עד הבית יוכל להכין לכם תפריט עשיר ומגוון.

סגירת תפריט